torek, 27. oktober 2009

Dragi..

Kaj naj rečem, tukaj v Grčiji smo v drugem časovnem pasu, tako da čeprav si v Slovneniji že slavil, tukaj praznuješ šele danes.. jeba :D

.. ne bom pisal, kaj vse ti želim, ker bi si lahko ljudje kaj mislili.. sej veš kako je, ko se raznežim in tudi jaz dobro vem, kako je, ko se ti napiješ.. Namesto tega, ti podarjam tole skladbico, ki pove več kot sto mojih besed!


Do daske, dedi Damijan!!! Pa ne pozabi na strečing.. hehehe..
Odkar sem redni mestni postopač Atenskih ulic, se mi po glavi mota ena hecna misel. Prav nemogoče in neponovljivo se mi zdi, da bi na ulici, kjer je pretok ljudi tako velik, našel bankovec. Kakršenkoli. No, bolj impresivna se mi je seveda zdela ideja, da bi našel 100-ko ali pa vsaj 50€.. ampak da na tleh leži denar in da sem jaz tisti srečko, ki ga prvi zagleda.

Na sredi pločnika sem našel 10€! Kar sicer ni pretirana dodana vrednost, ampak nekaj blazno zabavnega in predvsem, za moj razparan žakelj sreče, nemogočega. Smeha do stropa. Tako, zdaj pa resnično mislim, da sem potrošil še tistih par semen, ki so po nesreči ostala v žaklju..

Grem investirat! :D

ponedeljek, 26. oktober 2009

OK.. tole je pa tako posrečeno, da moram objaviti.. kako se mama ustraši.. heheheee

nedelja, 25. oktober 2009

Kako lepo je, ko ne rabiš početi nič. Nekako v tem sloganu je minil vikend in kot sem že omenil, včeraj je bil petek in jutri bo sreda.

Kljub odličnemu počutju v popolnem brezdelju sem se danes, ob polčasu padavin, zavoljo zdrave morale, odpravil na eno dobro kavo in manjši potep (raztegnit zategnjene noge od včerajšnjih vaj). Še Iztok ve, da "ni zdravo uostat prou ceu dan doma in da je dobru nardt tku pred spanjem enu paseđatu". Kam drugam, kot na vrh hribčka. Pogled me vedno znova fascinira. Ko se ti enkrat odpre takšen razgled ostane še tako omamna sladica brez pravega pomena (razen prekmurska gibanica). Spodaj je fotka za tiste, ki ste se kdaj na Marofu zavrteli za 180.. nad Atenami..

Veliko časa preživim za ekranom. Sicer ne vem, kaj te kvalificira v odvisnika, ampak brez interneta bi tukaj težko funkcioniral. Pa ne zaradi ostajanja stika z domačimi ali virtualnih skupnosti, ampak zaradi informacij, ki samo čakajo na nekoga, da jih poišče. Tako sem danes naletel na zanimiv članek o tem, kako lahko dolgoročno proteini škodujejo možganom (pri poizkusu so pri miših, ki so jih hranili z izdatnimi količinami proteinov zabeležili 5% lažje možgane, kot pri kontrolni skupini, hranjeni z OH in mastmi) in lahko povečajo možnost, da obolimo za Alzheimerjevo boleznijo. Prav tako sem odkril kar nekaj zanimivih, poučnih, fascinantnih, uporabnih, sočnih (kje bo talefrajer pristal, pojma nimam), smešnih, butastih, lušnih in še bolj lušnih (pa naj še kdo reče, da triatlon ni navijaški šport :) - btw je pa Desiree leta 2006 osvojila 2. mesto na Hawaii-ih, tako da..).

Sicer že cel vikend govorim, kako se bom spravil za knjige, pa mi nekako ne uspeva.. no ja, pa saj ne gori voda.. še! Aja, pa "izdelek" je prispel v Grčijo in je (na srečo) že mimo carine, nekje na poti do nabiralnika.. :) kaj in kako pa ob primopredaji..