torek, 12. januar 2010

Saj bi že prej napisal epilog limonade (za vse, ki imate v življenju zgleda premalo lastnih težav, da tako vneto spremljate moje), pa se žal ni zgodilo nič omembe vrednega. Niki ne umre tragične smrti, zabodena sredi spalnice v luži krvi, Alex ne kleči ob njej s krvavim nožem v roki, ki v bistvu ni njegov, ampak od lastnika stanovanja, ki je čudežno izginil za plapolajočo zaveso balkonskih vrat in tudi jaz ne paradiram v zadnjem kadru, na kakšnih sanjskih otokih (recimo Kanarskih), s koktejlčkom v roki sredi plaže, ogrnjen v belo haljo na udobnem ležalniku, z zlatnim osmjehom, tipa "my name is Bond ...". Niki bo morala od zdaj naprej plačevati 100€ več, Alex vneto išče novo stanovanje za naslednji semester, jaz pa malo bolj postrani gledam "šefico", pa smo vsi srečni.

THE END

3 komentarji:

  1. Hehehehe, dobra saga, res, ogromno suspenza, tvistov, drame, vsega, kar je potrebno in še več, plus humor! Sam kaj, k ko boš domov pršov boš pa spet tist zategnjen šventi! :-)
    Š.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dragi anonimni - še dobro, da je vsaj nekdo malo zategnjen v tem Novem mestu. Če bi še jaz tako neresen postal, kot ostala čredica.. ja kam pa pridemo?!

    Rok, sej ti kr privoščim, da si brez težav :) tnx

    OdgovoriIzbriši